Getuigen gezocht van overval op woning

Gepubliceerd op 1 november 2017 om 19:59

Even na 3.00 uur schrok de 73-jarige bewoonster wakker van een ruit die werd ingegooid. Direct daarna stonden er twee mannen in haar slaapkamer. Ze eisten geld, waarop een worsteling ontstond met de bewoonster

Boxmeer - De politie zoekt getuigen van een overval die woensdagochtend werd gepleegd op een woning aan de Adriaen Brouwerstraat in Boxmeer.

Even na 3.00 uur schrok de 73-jarige bewoonster wakker van een ruit die werd ingegooid. Direct daarna stonden er twee mannen in haar slaapkamer. Ze eisten geld, waarop een worsteling ontstond met de bewoonster. De twee overvallers gingen er vervolgens met de tas van het slachtoffer vandoor. Nadat de overvallers waren vertrokken wist het slachtoffer haar buren te waarschuwen, die de politie belden.

Signalement
Het slachtoffer raakte niet gewond, maar het is niet uitgesloten dat één van de overvallers gewond raakte aan zijn mond tijdens de worsteling. Het gaat om twee mannen met een getinte huidskleur. Beiden liepen op sneakers en droegen een spijkerbroek.

Getuigen
Specialisten van de politie hebben in en om de woning sporenonderzoek verricht. Het rechercheteam is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van de overval. Mogelijk hebben mensen in de omgeving opvallende zaken gezien die verband kunnen houden met de overval. Informatie kan worden gedeeld via www.politie.nl/…/09-getuigen-gezocht-van-overval-op-woning.… of door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan op 0800-7000.

3.00 uur, beroving in woning Adriaen Brouwerstr. Boxmeer. Twee verdachten, geen gewonden. Politie doet verder onderzoek. Tips: 0900-8844.