Home » Nieuws » reünie Zang & theatergroep Oker

reünie Zang & theatergroep Oker

Gepubliceerd op 5 november 2017 om 20:40

Zang & theatergroep Oker uit Overloon bestaat dit jaar 50 jaar. En dát, beste mensen, is ‘n heel gedenkwaardig jubileum! Om dat te vieren is er onder andere een feestelijke reünie

Beste oud-leden van Jongerenkerk/ jongerenkoor Overloon/ Young Sound én Zang & theatergroep Oker uit Overloon e.o. 

Zang & theatergroep Oker uit Overloon bestaat dit jaar 50 jaar. En dát, beste mensen, is ‘n heel gedenkwaardig jubileum! Om dat te vieren is er onder andere een feestelijke reünie georganiseerd voor alle oud-leden, leden, oud-dirigenten en – regisseurs, van bovengenoemde, waarvoor wij jullie allen van harte uitnodigen!

Wanneer:         Zaterdagavond 18 november 2017!

Lokatie:            Café & Partycentrum Bos, Irenestraat 8 Overloon.

Wil je erbij zijn? Maak dan €15,- over voor drankjes/hapjes/dansmuziek  Let op, aanmelden kan tot 10 november! op bankrekening NL63RABO0141414057, ten name van Zang & theatergroep Oker Overloon, en let op! onder vermelding van je naam, en je emailadres!

Wij zien jullie allen graag tijdens deze "Jubileum-reünie" op zaterdag 18 november Partycentrum Bos aanvang 20.30 uur. Op zaterdag 10 maart 2018 wordt de jubileumvoorstelling 'Het Pentagram Mysterie' nog één keer herhaald in de schouwburg van Venray! Kaarten hiervoor zijn te bestellen via de website van de schouwburg www.schouwburgvenray.nl.
Voor informatie en tickets zie www.oker-overloon.nl, ook op Facebook kun je ons volgen.

Vriendelijke groeten en tot ziens bij Oker!

kijk ook de foto's van Pentagram Mysterie op https://www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2017/het-pentagram-mysterie


«