Kerst met Frans van de Pas en Geutefiks, ‘Net efkes anders’

Gepubliceerd op 22 november 2017 om 18:43

Het belooft een sfeervolle voorstelling te worden, waarbij nostalgische verhalen, anekdotes en liedjes de revue passeren

Onder bovenstaande naam presenteren Geutefiks (Wim Kunen ) en Frans van de Pas een

tweetal sfeervolle voorstellingen op 2 bijzondere locaties.

Tijdens “Schijt aan de grens” van afgelopen zomer leverden Wim en Frans allebei een mooie bijdrage aan dit culturele programma:  Wim in Geijsteren en Frans in ’t Helder in Overloon.

Tijdens de daarop volgende reünie werd het idee geboren om samen  een sfeervolle voorstelling te creëren rond Kerst en Nieuwjaar.

Dit voornemen resulteert binnenkort  in een tweetal voorstellingen.

Op zondag 10 december in ’t Helder in Overloon en op zondag 17 december in De Clockert (bij de familie Raedts) aan de Raadhuisstraat 36 te Venray.

De aanvang van beide voorstellingen is 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur).

De entree bedraagt € 9,00 per persoon (dit is inclusief koffie of thee).

Het belooft een sfeervolle voorstelling te worden, waarbij nostalgische verhalen, anekdotes en liedjes de revue passeren.

Wim bespeelt hierbij verschillende muziekinstrumenten die ons mee terugnemen in de tijd; wat te denken van het wasbord, (de schroebel) de foekepot, diverse blaasinstrumenten zoals de mondharmonica en de doedelzak.

Frans put uit zijn rijkelijk gevuld repertoire van verhalen; sommige verhalen zijn streekgebonden en gebaseerd  op historische feiten, terwijl andere verhalen met een fantasierijk en smeuïg sausje overgoten zijn. De liedjes en verhalen, veelal van eigen hand worden voornamelijk in het dialect ten gehore gebracht.

Kortom een prachtige en belevingsvolle invulling van een zondagmiddag in december.

Reserveren via wimkunen@geutefiks.nl of frans@passievoorverhalen.nl.         

 

KerstmetFransvandePasenGeutefiks22-11-20171.jpg