Undercover Boss in ZooParc Overloon

Gepubliceerd op 8 december 2017 om 09:43

In het tv-programma Undercover Boss gaat Sjors, divisiedirecteur van Libéma, undercover in ZooParc Overloon, Dierenrijk en AquaZoo Friesland, 3 van de 23 locaties van het grote leisure concern.

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de werknemers hebben geen idee dat hun ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste baas is. In deze gaat de divisiedirecteur van Libéma, Sjors van den Boogaart, vermomd de werkvloer op. Libéma is gespecialiseerd in parken als de Beekse Bergen en Aqua Zoo. Sjors gaat vier dagen undercover in drie van zijn dierenparken. Zijn medewerkers weten niet dat deze man, zogenaamd op zoek naar een carrière switch, hun baas is. De directeur ziet dat zijn medewerkers erg bevlogen zijn. Daarnaast ziet hij dat het beleid, bedacht door de directie, in de praktijk vaak anders uitpakt. Een van de medewerkers kent zijn baas wel heel erg goed en begint te twijfelen, wordt Sjors ondanks zijn vermomming toch herkend als directeur? Sjors loopt een dagje met Jeroen mee in Zooparc Overloon, heeft Jeroen het door dat hij zijn hoogste baas aan het werk zet?

kijk Het programma is via Uitzending Gemist van Undercover Boss na te bekijken op kijk.nl www.kijk.nl/sbs6/undercoverbossnl/videos/uTrm1W8jqI5/undercover-boss-nl