Liedjesmiddag 2018

Gepubliceerd op 30 december 2017 om 15:29

Naast de gebruikelijke liedjes zal ook de jeugdcarnaval van de partij zijn

Op zondag 7 januari 2018 wordt alweer de 42ste Liedjesmiddag gehouden.Momenteel zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor deze liedjesmiddag. De organisatie is wederom in gezamenlijke handen van Carnavalsvereniging Stichting De Huibuuke  en  Fanfare Vriendenkring . De liedjesmiddag wordt dus gehouden op zondag 7 januari, om exact 11 over 2 zullen Prins Stan I en zijn gevolg de grote zaal van De Pit binnen komen, onder de klanken van de winnaar van vorig jaar: Omda ‘t kan met hun kraker “Lônse Jong”!

Naast de gebruikelijke liedjes zal ook de jeugd carnaval weer van de partij zijn tijdens de liedjesmiddag. Tussen de twee liedjes rondes door zal bekend worden wie dit jaar de kar gaan trekken bij de jeugd: De jeugdprins, jeugdprinses en nar zullen uitkomen samen met hun gevolg.

Maar het belangrijkste deze middag zijn natuurlijk de liedjes. Wie wordt de opvolger van “Omda ‘t kan”? Jij als publiek hebt hier zoals gebruikelijk ook weer een belangrijke stem in. Want naast de deskundige vakjury kun jij als publiek natuurlijk ook weer je stem uitbrengen. En zo mede bepalen welk liedje gekozen zal worden tot “Huikraker 2018”. Dit jaar hebben we weer diverse deelnemers weten te strikken. Maar liefst 10 groepen zullen op 7 januari het podium betreden. Diverse bekenden namen, zoals onder andere natuurlijk de winnaars van vorig jaar, maar ook weer een splik-splinter nieuwe groep! Freunde Echo zal ook dit jaar alle liedjes live begeleiden. De werkgroep heeft er ook dit jaar weer voor gekozen om voor de liedjesmiddag de bekende liedjesmiddag-cd op te nemen. Natuurlijk is deze cd, met 10 geweldige Lônse carnavalsliedjes, tijdens de liedjesmiddag te koop. 

In willekeurige volgorde zullen de volgende groepen aan de liedjesmiddag 2018 deelnemen:

• Ald Prinse Gild
• De Lónse Nachtegaaltjes
• Goêd ner gewaejd
• Loënie Tjoens
• Maeej taeej
• Mateloos
• Omda ‘t kan
• Raod van Elf
• Schèlherten
• Tontje de Snejer

Zoals je ziet, weer een bond gezelschap van echte Lônse artiesten. Nieuwsgierig geworden, kom dan op 7 januari naar de liedjesmiddag. De entree voor deze middag is € 5,= hiervoor heb je naast een middag veul schik ook nog eens de mogelijkheid om mee te beslissen wie er mag winnen. Bij het entreegeld zit een stembiljet inbegrepen. Kinderen van 12 tot 16 betalen slechts € 2,= (dit is zonder stembiljet). Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee naar binnen (onder begeleiding van een volwassen).
Schrijf in ieder geval maar vast op uw nieuwe kalander, of sla het op in uw smartphone: zondag 7 januari op 11 over 2; Liedjesmiddag 2018!!!


Namens Carnavalsvereniging De Huibuuke en Fanfare Vriendenkring,
Werkgroep Liedjesmiddag
 

winnaar Liedjesmiddag 2017 in Overloon Omda 't kan met Lónse Jong Huikraker 2017

fotonr120-10-1-2.jpg