Auto knalt tegen verkeersbord en belandt in greppel A73

Gepubliceerd op 5 januari 2018 om 21:32

Voordat de automobilist met zijn personenauto in de greppel terechtkwam, reed hij een verkeersbord kapot.

Vierlingsbeek – (Foto’s ) De hulpdiensten zijn vrijdagavond 5 januari omstreeks 18.30 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de snelweg A73 ter hoogte van Vierlingsbeek .
In de rijrichting van Vierlingsbeek naar Venray is een personenauto in de greppel beland.Voordat de automobilist met zijn personenauto in de greppel terechtkwam, reed hij een verkeersbord kapot.Het is nog onduidelijk hoe het kwam dat de bestuurder tegen 18.30 uur de macht over het stuur verloor. Door de aanrijding ontstond een kleine file omdat er vanwege de afhandeling van het ongeval maar één rijbaan beschikbaar was.Rond 19.45 uur zijn alle rijbanen weer vrijgegeven voor het verkeer.De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.Hoe dat het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.Een ambulance en de brandweer kwam ter plaatse maar het is onbekend of er iemand gewond is geraakt bij het ongeval.het voertuigen is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Politie Boxmeer‏ A73 Nijmegen►Maasbracht rechter rijstrook afgesloten bij Vierlingsbeek door een eenzijdig ongeval met personenauto. #A73 L 69,7

Politie Boxmeer‏ Update A73 ongeval bij Vierlingsbeek. Het ongeval is afgehandeld en de weg is weer vrij. #A73 L 69,7

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-1.jpg

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-2-1.jpg

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-3.jpg

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-4.jpg

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-5.jpg

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-6.jpg

AutoraaktramtverkeersbordenbelandtinslootA73-7.jpg