Vrouwen SSS’18 nipt onderuit ondanks vroege voorsprong

Gepubliceerd op 18 februari 2018 om 19:32

ZEELAND - De vrouwenploeg van SSS’18 kwam zondagmiddag vroeg op voorsprong, maar wist deze niet vast te houden. De tweedeklasser verloor de uitwedstrijd bij Festilent nipt: 3-2.

18-02-18, 18:19 Laatste update: 18:22

Nog binnen het eerste kwartier opende Els van Hal de score voor de bezoekers uit Overloon (0-1). Maar de thuisploeg stelde snel orde op zaken door nog in de eerste helft de voorsprong te pakken (2-1). Vlak voor rust bracht Rian Eickmans SSS’18 nog naast de ploeg uit Zeeland, maar uiteindelijk trok Festilent aan het langste eind.

,,Het veld was erg slecht en dat was van grote invloed op de wedstrijd,’’ concludeerde SSS’18 aanvoerster Isabel Hengst na afloop. ,,Ik vond dat het de hele wedstrijd gelijk op ging. We hadden recht gehad op een punt.’’ lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/vrouwen-sss-18-nipt-onderuit-ondanks-vroege-voorsprong~ae8ff198/