Home » Nieuws » Wilde achtervolging van Mill naar Stevensbeek 60-jarige verdachte uit 's-Hertogenbosch aangehouden

Wilde achtervolging van Mill naar Stevensbeek 60-jarige verdachte uit 's-Hertogenbosch aangehouden

Gepubliceerd op 20 februari 2018 om 19:47

Mill/Stevensbeek – Het trok heel wat bekijks; een snel rijdende rode auto met daarachter een stoet aan politievoertuigen. Dat had alles te maken met het volgende:

Een oplettende collega zag in haar vrije tijd een voertuig rijden, waarvan ze wist dit voertuig in verband wordt gebracht met woninginbraken. Hierop met meerdere politievoertuigen opzoek gegaan naar dit voertuig.

Nadat de auto rijdend was aangetroffen werd het snel duidelijk dat de bestuurder zeer zeker niet wilde stoppen. Dit resulteerde in een snelle achtervolging die vanuit Mill in de richting van Boxmeer ging, om daar weer te keren en uiteindelijk te stoppen in Stevensbeek. Hier werd de 60-jarige verdachte uit 's-Hertogenbosch aangehouden en overgebracht naar het politie bureau in Cuijk. Momenteel is het onderzoek in volle gang en wordt er gekeken in hoeverre de bestuurder gelinkt kan worden aan de woninginbraken.

Gezien de snelheden, gevaren die de bestuurder nam en schade aan zijn voertuig, mogen we blij zijn dat er geen gewonden zijn gevallen.bron:https://www.facebook.com/PolitieBoxmeer/

bron foto PolitieBoxmeer

60-jarigeverdachteuits-Hertogenboschaangehouden.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.