Home » Nieuws » Politiek en ondernemers in gesprek

Politiek en ondernemers in gesprek

Gepubliceerd op 27 februari 2018 om 20:27

Vrijdag 23-2 j.l. organiseerde de OVRV (Ondernemers Vereniging Regio Overloon-Vierlingsbeek) weer een ondernemerscafe. 
Dit keer in het kader van de komende verkiezingen en bij (eet) cafe De Gouden Leeuw in Sambeek.

Ook in de gemeente Boxmeer zijn alle partijen met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart druk bezig met hun campagne. Afgelopen vrijdag namen alle fracties deel aan het ondernemerscafé van Ondernemers Vereniging Regio Vierlingsbeek (OVRV) in café De Gouden Leeuw in Sambeek. Op de foto praat Willy Hendriks, lijsttrekker LOF, met de ondernemers Lisette Verploegen en Jan Verbeeten. in het Boxmeers Weekblad een  verslag van dit 'debat'.bron:https://www.boxmeersweekblad.nl/nieuws/algemeen/368324/politiek-en-ondernemers-in-gesprek

Gezellige bijeenkomst OVRV in Sambeek

Alle politieke partijen van de gemeente Boxmeer waren aanwezig en kregen 2 minuten de tijd om een korte pitch te doen.Van te voren was er een inspirerend gesprek tussen onze spreekstalmeester Lisette Verploegen en onze (ex) landelijke politicus Emilie Roemer.

Nadat alle partijen via de pitch hun uitganspunten kort hadden toegelicht en ze het belang van ondernemerschap in de lokale gemeenschap allemaal flink hadden aangezet, was er de mogelijkheid om bij de diverse partijen door middel van een speeddate, lekker informeel aan een statafel een op een te sparren. Daar kwamen voor allen zeer inspirerende zaken uit naar voren.
Natuurlijk horen bij een dergelijke bijeenkomst ook lekkere hapjes en drankjes en daarvan werd ook heerlijk genoten.Degenen die een borreltje hadden gedronken werden na afloop netjes met de taxi naar huis gebracht.Rond 24 uur waren allen weer huiswaarts alleen een kleine harde kern uit Sambeek hielp de uitbaters nog even met het afsluiten en in slaap sussen van de Leeuw.

Alle ondernemers die in het zuiden van gemeente Boxmeer wonen en elders een bedrijf hebben, of die in die dorpen een bedrijf hebben en daar of elders wonen, kunnen lid worden van de OVRV. Interesse? Kijk maar eens op www.ovrv.nl en wij komen graag een keertje met u praten.

Op naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart met andere kandidaten uit Overloon. Lian Nabuurs (CDA), Fons van Mil (VDB-LO) en Han Welbers (PK). Het spel is op de wagen !!! tekst Lian Nabuurs

foto's albert hendriks

ondernemerscafeOVRV23-02-201827van45.jpg 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.