SSS’18 boekt winst bij Margriet

Gepubliceerd op 13 maart 2018 om 19:25

In de 32e minuut wist Wout Janssen erger te voorkomen en had de paal als hulpmiddel.

Alhoewel SSS'18 in de 22e minuut al op voorsprong kwam, duurde het tot ver in de tweede helft voordat de overwinning veilig gesteld kon worden. In de 12e minuut kreeg keeper Arne Dekkers een gele kaart omdat hij de doorgebroken Bart Deriet onderuit haalde. De vrije trap werd niet benut. Maar in de 22e minuut was het wel raak. Koen Verlinden reageerde heel alert in een actie met de keeper en schoot op het leegstaande doel: 0-1.

In de tweede helft had Margriet het beste van het spel en SSS\'18 kon alleen maar verdedigen. Toch kreeg SSS'18 ook wel mogelijkheden maar het was invaller Rick van Rodijnen, die in de 60e minuut de gelijkmaker scoorde: 1-1.lees meer op bron:http://www.sss18.nl/sss18-boekt-winst-bij-margriet/