Zolang er vrienden zijn: Piekeren met van Leeuwen

Gepubliceerd op 17 maart 2018 om 13:22

Het duo ‘Van Piekeren’ uit Utrecht en Joep van Leeuwen & Band, oorspronkelijk uit Overloon zijn samen te zien op 22 april in ’t Helder in Overloon.

In de loop der jaren heeft Joep van Leeuwen, geboren en getogen Overloner veel artiesten leren kennen tijdens zijn muzikale loopbaan. Hierdoor ontstond het idee om gezamenlijke optredens te gaan verzorgen: ‘Zolang er vrienden zijn.’ Zij als band een set en hun gasten een set. Kortom twee bands voor de prijs van één! 

Afgelopen oktober speelden zij samen met ‘Van Piekeren’ in de Kargadoor in Utrecht. Dit beviel, naast de muzikanten vooral het publiek erg goed waardoor het idee ontstond dit ook in Overloon te gaan doen.

Joep speelt samen met Jan van den Boomen op contrabas en Frank Buers op drums. Zij spelen Nederlandstalige muziek met een verhaal. Mensen aan het denken zetten, dat is het doel van de teksten en de muziek. Over de wereld, hoe we met elkaar omgaan, of hoe het anders zou kunnen.

In de stijlen van jazz tot pop worden zo alledaagse en maatschappelijke noten gekraakt.

Zanger Jan van Piekeren is de schaamte voorbij. Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, al meer dan 16 jaar zijn muzikale wederhelft.

‘Zolang er vrienden zijn, Piekeren met van Leeuwen’

‘t Helder Overloon

22 april, 15:00u

Kaarten: €12,50 via info@joepvanleeuwen.com

 vanpiekeren.nl   -   joepvanleeuwen.com

HetduoVanPiekerenuitUtrechtenJoepvanLeeuwenBandoorspronkelijkuitOverloonzijnsamentezienop22aprilintHelderinOverloonjpg.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.