Home » Nieuws » Paasconcert Freunde Echo

Paasconcert Freunde Echo

Gepubliceerd op 19 maart 2018 om 11:37

Het is inmiddels een traditie geworden dat Freunde Echo op Paaszaterdag een festival van blaasmuziek organiseert. 
Op 31 maart 2018 is het weer zover. Dan komt de Tsjechische kapel Túfaranka weer naar Nederland. De voorgaande jaren was Túfaranka ook in Overloon en dat was telkens een grandioos succes.

 

Zoals gebruikelijk zal Freunde Echo zelf het voorprogramma voor haar rekening nemen. Zij beginnen om 19.00 uur met hun optreden. Vanaf 20.30 uur zal Túfaranka het daarna overnemen.

Er zijn maximaal 340 zitplaatsen beschikbaar, en daarnaast een beperkt aantal staanplaatsen. Wilt u van een zitplaats verzekerd zijn dan dient u tijdig een kaartje te reserveren. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.
In de voorverkoop bedraagt de entree € 15,=. Koopt u een kaartje aan de kassa dan is de prijs € 17,50. U loopt dan wel het risico dat de zaal is volgeboekt. Zaal is open vanaf 18.00 uur.

Voor verdere informatie en reserveringen kunt u ook telefonisch contact opnemen met John Jacobs, telefoon 0478-641 516 of u stuurt een e-mail naar: info@blaaskapel.nl

Het festival vindt plaats in gemeenschapshuis de pit aan het 14 Oktoberplein nr.2 te Overloon.

Om te reserveren kunt u dit formulier invullen: op http://www.blaaskapel.nl/index.php/paaszaterdag

kijk de foto's van  Freunde Echo met Túfuranka 2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/freunde-echo-met-tufuranka

o-13.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.