SSS'18-aanvaller Joosten wil revanche na verloren jaar

Gepubliceerd op 23 maart 2018 om 09:52

OVERLOON - Bas Joosten richt zijn blik al op volgend seizoen. De 32-jarige voetballer van de Overloonse vereniging SSS’18 is vorige week geopereerd aan zijn rechterenkel. Voor zijn herstel staat zes tot acht weken.

23-03-18, 06:01 

Joosten gaat ervan uit dat hij daarna nog een conditionele inhaalslag moet maken. ,,Vandaar dat ik mijn rentree dit seizoen niet meer zal maken”, zegt de spits.

Verkeerde houding

De aanvaller rept door zijn enkelblessure van een verloren jaar. ,,Ik heb heel weinig gespeeld. Ik denk een wedstrijd of acht. Allemaal door die enkelblessure. Die klachten zorgden er voor dat ik verkeerd ben gaan lopen. Kreeg ik opeens last van mijn lies en hamstring. Volgend seizoen hoop ik weer blessurevrij te zijn, net als de voorgaande jaren. Ik speelde altijd minimaal 90 procent van de wedstrijden.”

Joosten keerde in 2013 terug bij SSS, na vijf seizoenen bij rivaal en de toenmalige regionale grootmacht Venray. Met die club voetbalde hij in de hoofdklasse.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/sss-18-aanvaller-joosten-wil-revanche-na-verloren-jaar~a83d5986/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.