SSS’18 faalt om verder afstand te nemen van de middenmoot

Gepubliceerd op 26 maart 2018 om 18:15

Op een heerlijke zonnige zondag lukte het SSS’18 niet om wat verder uit te lopen. De uitslag van de wedstrijd gaf in feite de verhouding in het veld goed weer.SSS’18 trok in het begin de wedstrijd naar zich toe en kon af en toe een kleine kans creëren, maar verder kwam men ook niet. In de 15e minuut wist BVV de eerste kans bijna te benutten, maar Imad Hamria slaagde er niet in deze kans te benutten.

In diezelfde minuut was het toch raak. De SSS’18 verdediging greep niet in en Guillermo Le Couvreur maakte daar gretig gebruik van: 1-0. In de 27e minuut wist Thomas Botden bijna te scoren, maar het lukte niet. SSS’18 verhoogde de druk en het was Koen Voesten die een bal prima met zijn hoofd van richting veranderde, maar keeper Emgelo Martha wist de bal nog net uit het doel te tikken. Een minuut later was het diezelfde Koen Voesten, die er nu wel in slaagde de bal met zijn hoofd in het doel te koppen: 1-1. Zo brak ook de ruststand aan. In de 57e minuut een dot van een kans, maar het werd alleen maar een corner. Een minuut later ging Thomas Massop zich met verdedigen bemoeien, maar hij verspeelde de bal, maar de tegenstander kwam niet tot scoren. In de 66e minuut leek het feit beslecht te zijn, maar het door BVV gescoorde doelpunt werd terecht door buitenspel geannuleerd. Er werden nog wel spelers gewisseld, maar tot succes leidde dit niet. lees meer op bron:http://www.sss18.nl/sss18-faalt-om-verder-afstand-te-nemen-van-de-middenmoot/