CPO 2 Overloon in volle gang

Gepubliceerd op 6 april 2018 om 17:24

Op het nu nog braakliggende terrein tussen het nieuwbouwproject d’n Hof en het ZooParc in, is een projectgroep genaamd CPO 2 Overloon begonnen met een nieuw bouwinitiatief.

De afgelopen maanden zijn er door initiatiefgroep al flink wat werkzaamheden verricht.Dit heeft tot nu toe bijna 10 actieve deelnemers opgeleverd om hun eerste- of hun droomhuis te gaan bouwen.De deelnemers van CPO 2 Overloon komen elke 2 weken bij elkaar om belangrijke zaken door te spreken en knopen door te hakken om verdere vervolg stappen te kunnen maken.Omdat deze gesprekken goed verlopen en de vervolgstappen snel gemaakt kunnen gaan worden, hebben wij duidelijke indicatieve prijzen kunnen indexeren.
Moderne starterswoningen en doorgroeiwoningen van goede kwaliteit en traditionele bouw.Richtprijzen incl. korting op de grondprijs (vanaf):
- Tussenwoning vanaf €145.000,- von.
- Hoekwoning vanaf €163.000,- von.
- Tweekapper vanaf €173.000,- von.
(* prijzen uitgaande van gemiddelde kavelprijzen)
Ook de Dorpsraad en de Gemeente Boxmeer zijn nauw betrokken in de plannen van CPO 2 Overloon.Op 8 maart jongstleden hebben de deelnemers een constructieve bijeenkomst gehad met de Dorpsraad en de Gemeente.De resultaten zijn veelbelovend.De Dorpsraad heeft in het kader van leefbaarheid en de groei van Overloon toegezegd steun te geven aan het project.
Wilt u meer informatie over CPO 2 Overloon of wilt u een bijeenkomst bijwonen dan kunt u een e-mail sturen naar: cpo2overloon@outlook.com.Iedereen is welkom en mag zonder enige gevolgen een bijeenkomst bijwonen,zodat de deelnemers van CPO 2 Overloon u de details uit kunnen leggen en u helder kunnen maken wat bouwen met CPO 2 Overloon inhoudt.bron tekst in info van CPO 2 op https://nl-nl.facebook.com/cpo2overloon/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.