SSS’18 geeft zege op koploper in slotminuten weg

Gepubliceerd op 9 april 2018 om 19:22

SINT OEDENRODE - Tot de 89e minuut zat SSS’18 zondag op rozen in het treffen met Rhode. De Overloonse formatie leidde met 1-2 totdat de koploper in de tweede klasse H het treffen met twee valreepgoals keerde: 3-2.

,,Balen’’, zei coach Ruud Vermeer na afloop. ,,Een overwinning was niet onterecht geweest. Zeker als je kijkt hoeveel goede kansen we hebben laten liggen.’’

SSS kwam net voor rust wel op 0-1 door een treffer van Stan Venhuizen. Kort na de pauze maakte Geert Oerlemans gelijk namens Rhode, maar Koen Verlinden leek de Overloonse ploeg met zijn 1-2 vanaf de strafschopstip in de 80e minuut alsnog naar de zege te schieten.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/sss-18-geeft-zege-op-koploper-in-slotminuten-weg~a2d75e53/