Lintjesregen in Overloon

Gepubliceerd op 26 april 2018 om 19:13

Op 26 april reikte burgemeester Van Soest vanaf 10.30 uur in het gemeentehuis van Boxmeer Koninklijke Onderscheidingen uit aan de volgende inwoners van Overloon

De heer T.P.M. (Theo) Cremers – 68 jaar

Woonachtig in Overloon

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer Cremers is iemand met een brede maatschappelijke belangstelling voor zijn dorp Overloon. Ruim 40 jaar verricht hij al vrijwilligerswerk bij verschillende verenigingen en stichtingen in het dorp en enthousiasmeert hij ook anderen om een bijdrage te leveren. De heer Cremers is daarmee een voorbeeld voor velen. Hij is redactielid van de dorpskrant “Ons Eigen Erf” die tweewekelijks wordt verspreid. Daarnaast levert hij een bijdrage aan het in stand houden van het cultureel erfgoed van de gemeente Boxmeer door zijn vrijwilligerswerk bij de dialectwerkgroep ‘Wie wa bewaart’. En als het gaat over behoud van natuur, levert hij zijn bijdrage als vrijwilliger van de boswerkgroep ‘Loonse Duinen’. Carnaval is jaarlijks een groot feest in Overloon en de heer Cremers was hier in het verleden bij betrokken als bestuurslid en momenteel is hij nog actief lid van de ‘Ald Prinse Gild’ (het oude prinsengilde). Ook draagt hij zijn steentje bij voor de jongeren in Overloon door middel van de Stichting ‘Verjaardagenactie Overloon’ waarvan hij voorzitter is. Tevens heeft de heer Cremers veel betekend voor de Parochie H.H. Theobaldus en Antonius van Padua.(Foto Theo Cremers Huibuuk van ’t Jaor 2018) 

 

De heer W.H.R. (Wim) van Mil – 60 jaar

Woonachtig in Overloon

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer Van Mil zet zich al 40 jaar actief in bij Motorsportvereniging Overloon (MSV). Sinds 1982 is hij niet alleen penningmeester, maar verricht hij ook hand- en spandiensten bij de organisatie van wedstrijden en de wekelijkse trainingsmomenten. Daarnaast organiseert hij Internationale Jeugdweekenden waar rijders uit 12 landen aan deelnemen. De heer Van Mil heeft er voor gezorgd dat MSV Overloon de benodigde milieuvergunning ontving en volgt de veranderende regelgeving op het gebied van veiligheid op de voet, zodat hieraan zo snel mogelijk kan worden voldaan. Decorandus zorgt altijd voor een warm welkom voor alle verenigingen/groepen die het circuit bezoeken en zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Hij wordt bewonderd en gewaardeerd om zijn bescheidenheid, treedt niet graag op de voorgrond en benadert iedereen met respect.(foto Wim van mil bij de oefening EHBO vereniging op Circuit Duivenbos )

FOTONR25-59-1.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.