Verkoop Schaartven

Gepubliceerd op 27 april 2018 om 14:40
Verkoop Schaartven in Overloon

t Schaartven, de Overloonse recreatieplas, wordt door de gemeente Boxmeer te koop gezet. De gemeente wil af van de plas omdat die nu alleen maar geld kost. De koper mag straks zelf bepalen of hij - in ieder geval voor een deel van het recreatiegebied - entree aan zijn gasten vraagt. Wat 't Schaartven moet kosten, wil de gemeente niet kwijt.

De gemeente Boxmeer heeft aan makelaarskantoor Van de Loosdrecht uit Nunspeet de opdracht verleent om de verkoop van het Schaartven te begeleiden.Het betreft een openbare inschrijving.Deze loopt tot uiterlijk donderdag 31 mei 2018.

Het aangebodene is onderdeel van natuurgebied "De Overloonsche Duinen" (500 ha bos) en ligt bij Overloon direct aan de A73. Het recreatiegebied bestaat uit een recreatieplas (zwemwater), strand, een eenvoudige kiosk met sanitaire voorzieningen en wordt omringd door bos. Het geheel heeft een oppervlakte van circa 22 hectare waarvan circa 7 hectare water is. Op basis van het vigerende bestemmingsplan kan het recreatiegebied worden herontwikkeld en zijn o.a. een (appartementen-)hotel met Thermaalbad en (Finse) wellnessgebouwen toegestaan.

Het inschrijfbiljet dient te worden ingeleverd uiterlijk op donderdag 31 mei 2018, 12.00 uur.

Lees meer op bron: https://www.vandeloosdrecht.nl/recreatie/aanbod/verkoopobjecten

Nadere informatie kan worden verkregen bij:

Van de Loosdrecht Makelaars

F.A. Molijnlaan 28

8071 AG Nunspeet

Tel. (0341) 25 23 63

www.vandeloosdrechtrbm.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.