SSS'18 laat zich aftroeven

Gepubliceerd op 30 april 2018 om 19:22

SSS'18 liet zich thuis tegen Venhorst (2-3) aftroeven in de tweede klasse H.

namen de Overloners de leiding: 1-0. Vlak na de pauze boog Venhorst de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Daarvoor stopte keeper Thomas Massop een dubieuze penalty. Invaller Frank Hendriks bracht de stand weer in evenwicht: 2-2. In de blessuretijd zag de zwak leidende arbiter een duwfout tegen een Overloner over het hoofd en Venhorst greep de winst: 2-3.bron:https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/sport/72383/voetbal-in-regio-venray

n de strijd om weg te komen van de onderste regionen moest Venhorst vandaag uit naar Overloon tegen het op de 4e plaats staande SSS’18 om daar een goed resultaat te boeken. Vorige week “vergat” Venhorst de drie punten uit Erp mee naar huis te nemen en dus moest er vandaag een schepje boven op!

De beginfase van de wedstrijd beloofde wel wat, want Venhorst begon goed. Al in de 7e minuut kapte Thijs van Sleeuwen zijn tegenstander fraai uit, maar zijn uithaal met links werd door de SSS doelman gestopt. Venhorst bleef goed voetballen en o.a. Teun vd Putten en Tom vd Boogaard schoten gevaarlijk, maar over het doel, en na een half uurtje kwam SSS voor de tweede keer voor het Venhorstse doel. Meteen kwam de 1-0 op het scorebord door een prima uithaal in de kruising door de Overloonse nummer 8. Een domper voor Venhorst dat met een achterstand de thee op zocht. Na die thee  kwam Venhorst nog beter voor de dag en zette SSS vast op de eigen helft. Al in de 48e minuut kwam Venhorst – goedkoop-  aan een strafschop, toen Thijs van Sleeuwen op de achterlijn geraakt werd. “Sportief?” schoot Thijs de bal bij de doelman in de goede hoek en dus moest Venhorst opnieuw aan de slag om de score een beter aanzien te geven.lees meer op bron:https://www.inboekel.nl/venhorst-wint-overloon-sss18/