overloon nieuws

Home » Nieuws » Voorbereiding Schijt aan de Grens 2019 gaat van start

Voorbereiding Schijt aan de Grens 2019 gaat van start

Gepubliceerd op 14 mei 2018 om 18:48

Uitnodiging grenscafé Hallo creatievelingen, kunst en cultuurliefhebbers, artiesten, kunstenaars, vrijwilligers en andere geïnteresseerden in Schijt aan de Grens,Op woensdagavond 30 mei 2018 ontvouwt het bestuur van Schijt aan de Grens haar plannen voor de derde editie van het tweejaarlijkse culturele festival op de grens van Brabant en Limburg.

Deze derde editie vindt volgend jaar plaats op zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019.

De start van de voorbereiding is op woensdagavond 30 mei a.s. is in de vorm van een grenscafé en vindt plaats in Hoeve de Knol. Koudenhoek 1 Holthees Aanvang 19.30 uur. 

Iedereen die geïnteresseerd is in het festival of een rol wil vervullen als vrijwilliger, artiest of commissielid, is van harte welkom! Het bestuur blikt dan terug op de afgelopen edities en licht de plannen voor een nieuwe aanpak en festivalopzet nader toe.

Schijt aan de Grens heeft laten zien een verbindende en stimulerende rol te vervullen op het culturele vlak in de gemeenten Venray en Boxmeer. Uit de eerdere festivals zijn initiatieven ontstaan die weer hun eigen bijdragen leveren. Wij willen deze lijn graag doortrekken en iedereen de kans geven in het festival van 2019 een rol te spelen of een bijdrage te leveren.

We hopen op jullie komst!

Met vriendelijke groet, Stichting Schijt aan de Grens meer informatie, neem een kijkje op: http://www.schijtaandegrens.nl/.

Kijk de foto's van Schijt aan de Grens 2017 in Overloon op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/schijt-aan-de-grens


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.