Home » Nieuws » Tropische temperaturen afkoelen in 't Schaartven

Tropische temperaturen afkoelen in 't Schaartven

Gepubliceerd op 26 mei 2018 om 11:57

Het zwemseizoen is begonnen.In recreatiegebied 't Schaartven in Overloon zijn verschillende strandjes waar u en uw kinderen heerlijk kunnen zwemmen. Nu de zon weer volop warm schijnt en het water warmer wordt, kan iedereen zich weer prima vermaken in of rondom het water.van het 't Schaartven en is klaar voor het zwemseizoen.

Kinderen vermaken zich altijd uitstekend aan deze zandstrandjes langs het water waar ze goed zandkastelen kunnen bouwen. Op de recreatieterreinen en bevindt zich een toiletgebouw. Als het mooi weer zijn er snacks, ijsjes en frisdranken.te koop Behalve de zandstrandjes liggen er ook grasvelden langs de zwemplekken, hierop kan je heerlijk zonnen en spelen, zonder onder het zand te komen. waterplas 't Schaartven kan je lekker met luchtbedden en andere opblaasbare spullen spelen. En rondom het water is er voldoende mogelijkheid om te voetballen, te badmintonnen en nog veel meer.
Als er een waarschuwing of zwemverbod nodig is vanwege een normoverschrijding, wordt dat op het strand met een bord bekend gemaakt. Actuele informatie over de waterkwaliteit en veiligheid staat op www.zwemwater.nl. 

Strandbad- Natuur en Openluchtrecreatie. ’t Schaartven is gelegen nabij het toeristische dorp Overloon (Gemeente Boxmeer) op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg.‘t Schaartven is een oase van rust, natuurschoon, prachtige zandstranden en kristalhelder water. Nabij ’t Schaartven zijn de natuurgebieden “De Overloonse Duinen", “De Peel” en het unieke “Maasheggengebied”, met een rijke flora en fauna, gelegen. Vanaf ’t Schaartven kunt u schitterende wandel- en fietstochten maken.'t Schaartven - 560 meter strand. 7 hectare zwemwater in Overloon.Entree is gratis. Parkeertarief 5 euro per dag. Na 18 uur betaalt u 3 euro voor het parkeren. Contant betalen.Honden tijdens het zwemseizoen en paarden verboden. BBQ verboden.Het is een voormalig grintgat, afgraving en nu een recreatieplas, ook wel natuurbad waar je lekker kunt zwemmen.Adres: Holthesedijk 6a, Overloon

meer informatie vindt u www.facebook.com/Schaartven of op schaartven.nl

 

fotonr1-49.jpg

 

 

alberthendriks3-1.jpg

fotonr2-81-1.jpg

fotonr5-79-1.jpg

alberthendriks2-2-2.jpg

 

 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.