Home » Nieuws » Ouderwets gezellig met Rowwen Hèze 100-jarig bestaan van SSS'18

Ouderwets gezellig met Rowwen Hèze 100-jarig bestaan van SSS'18

Gepubliceerd op 15 juni 2018 om 15:04

Dat ze in Overloon van Rowwen Hèze houden, werd zaterdag 9 juni duidelijk door de uitverkochte tent op het sportpark van SSS`18.

Het publiek werd deze avond opgewarmd door DJ Ricky Corony.Ondanks dat het zo warm was buiten, bleven de meeste mensen staan op de door hun geworven plek.Toen eenmaal de eerste klanken klonken van de band Rowwen Hèze  gingen ze uit hun dak.Met regelmaat zag je alle armen in de lucht, mensen op de nek "Het was weer een ouderwets gezellig. Met een volle tent gaat SSS'18 de jubileumfeesten afsluiten met DJ  Ricky Corony en topband Rowwen Hèze!!

Op 6 januari 2018 100 jaar geleden werd er 1918 geschreven.Het jaar dat de voetbalvereniging opgericht werd. Reden voor het bestuur en leden van de voetbalclub er een spetterend jaar van te maken.Voetbalvereniging SSS’18 werd op 18 juli 1918 opgericht. Dit jaar viert de club dus het eeuwfeest en dat laat de vereniging niet onopgemerkt voorbijgaan. SSS'18 wil het feest graag vieren met iedereen die de club een warm hart toedraagt. De eerste twee weekenden van juni zijn hoogte punt van het jubileumjaar. Absoluut klapstuk van de festiviteiten is op zaterdag 9 juni als Rowwen Hèze komt optreden in de feesttent langs de sporthal.Volg voor nadere informatie en het volledige jubileumprogramma www.sss18.nl en onze sociale media kanalen!

https://www.facebook.com/rkvvsss18 meer foto’s van Rowwen Hèze op https://www.facebook.com/rkvvsss18/

Foto’s Leny Hendriks

heb je foto's van het Rowwen Hèze tijdens de jubileumfeesten van Sss'18 in Overloon en wil delen stuur je foto's naar info@overloonnieuws.nl 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.