Speeltuin Gewoon Buiten begint vorm te krijgen

Gepubliceerd op 24 juni 2018 om 09:14

Overloon: In het gehele Land van Cuijk worden wij enthousiast aangesproken door mensen die de ontwikkelingen van de speeltuin Gewoon Buiten te Overloon volgen, we hebben hier immers kei hard voor geknokt gedurende de afgelopen 3 jaar. Verschillende mensen zijn deze week al op de locatie in het Museumpark wezen kijken. Het is nu al een bezienswaardigheid.

De afgelopen week is er ook al weer veel werk verricht. Er staan al diverse speeltoestellen/elementen. We hebben nu al een speelhuis, veerwip, taludglijbaan, een dubbele kruipbuis, 2 duikelrekken, een carrousel, een nestschommel, een gewone schommel, een ouder-kind schommel, een babyschommel en een behendigheidsparcours. Begin van week 25 komt het boshuisje, een dubbele wip en een hangmat en a.s woensdag komt een van onze eyecatchers, namelijk een speelcombinatie en dan zijn we er nog niet.  Het kan maar niet op in speeltuin Gewoon Buiten.

Op zaterdag 23 juni (en 30 juni) gaan we met diverse vrijwilligers aan de slag om een hoge zandbak, waar je ook met de rolstoel onderkunt rijden, te maken en een podium. Wim Geurts, Piet Verbeeten, Harald van Gaal en Els van het gehandicaptenbelang hebben een heel leuk idee voor de picknicktafels bedacht. We vinden het fijn dat iedereen zo betrokken is bij ons project en in week 26 zullen we met de openingsdatum naar buiten treden.Wilt u ook onze nieuwsbrief volgen, meldt u dan via onze website www.speeltuinboxmeer kopje nieuwsbrief.

kijk voor de foto's en ontwikkeling van Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.