drukte bij opening Speeltuin gewoon Buiten

Gepubliceerd op 17 juli 2018 om 17:08

Overloon: Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Het bestuur van Recreatie en Meer heeft ervoor gezorgd dat de samenspeeltuin Gewoon Buiten twee maanden eerder dan gepland haar deuren heeft geopend voor bezoekers.

Zaterdag 14 juli was het om 10:15 was het bijna zover. Vele bezoekers, sponsors, vrijwilligers en de media kwamen naar de feestelijke opening van de samenspeeltuin Gewoon Buiten te Overloon. Overal kwamen de bezoekers vandaan en om 10:30 was het grote moment daar. Ramon Roelofs (voor velen bekend als DJ Charlie Lownoise) kwam gesponsord de opening verzorgen. Speciaal vanuit Den Haag kwam hij zoals hij het zelf noemde ons paradijsje in het Land van Cuijk bezoeken. Ramon werd omringd door Theo Weenink, Renuka van Gaal, Harald van Gaal, burgemeester van Soest en wethouder Verstraaten.

Ramon was onder de indruk van hetgeen we gerealiseerd hebben en benoemde dat ook. Dit werd ook bevestigd door de burgemeester van Soest. Mensen vanuit Overloon, gemeente Boxmeer, Cuijk, Mill, Grave, Sint Antjonis, Malden, Nijmegen, Venray en Volkel bezochten de speeltuin. Op het eind van de dag hebben we bijna 500 bezoekers geteld in onze SAMENspeeltuin. Mensen van het thomashuis, de seniorengroep van camping de Oda Hoeve uit Kessel, buurtbewoners, mensen van het AZC. Je kon het niet bedenken of mensen waren er. Mensen met of zonder kleurtje,  mensen in een rolstoel, scootmobiel. Mensen met kinderwagens. Rijk of arm, senior of junior. Echt verbondenheid op het hoogste niveau.

De bezoekers hebben voor maar liefst €175 gedoneert als vrijwillige bijdrage. Wim Geurts is iets hufterproofs aan het maken voor de toekomstige vrijwillige donaties in de speeltuin. Tot die tijd kunnen mensen vrijwillige donaties doneren op het volgende rekeningnummer: NL73RABO0305938487 tbv TJG Weenink.

Verder hebben ook diverse mensen zich aangemeld als vrijwilliger. Ook hier gaan we na de vakantie een plan voor maken hoe dit verder vorm te geven.

De komende weken hopen we ook vele toeristen  te trekken, want ja het is immers zomervakantie en een waanzinnig mooie locatie voor een dagje uit. Wij bedanken alle sponsors die deze dag tot een succes gemaakt hebben zoals WOWballonnen, de Papegaai, Plus Verbeeten Overloon, Oorlogsmuseum Overloon, Maxifun, Actio Verhuur Rent a Tent Boxmeer, Rembrandt IJssalon, Empire Entertainment air4 events, Fotograaf Albert Hendriks en de DA Drogisterij parfumerie Overloon en natuurlijk onze DJ’s: DJ Charlie Lownoise, DJ Chris Odd en DJ Frank en zuster Christa voor het schminken.

meer informatie en foto's vindt u over de Speeltuin gewoon Buiten op HTTPS://WWW.OVERLOONNIEUWS.NL/SPEELTUIN-GEWOON-BUITEN

Bijna 500 bezoekers tijdens de opening Speeltuin gewoon Buiten in Overloon

Samen met initiatiefnemers Renuka van Gaal en Theo Weenink en burgemeester Karel van Soest verricht hij de officiële opening van de gratis speeltuin in de bossen van Oorlogsmuseum Meer informatie over Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

Posted by Overloon nieuws on Sunday, July 15, 2018

                                                            Speeltuin gewoon Buiten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.