Home » Nieuws » Pumptrack petitie

Pumptrack petitie

Gepubliceerd op 13 augustus 2018 om 19:25

De sport Pumptrack is een opkomende sport in Nederland. Helaas is er in deze regio nog geen plek waar liefhebbers terecht kunnen. Daarom is er een petitie om een pumptrack te kunnen realiseren in de Gemeente Boxmeer.

Pumptrack is een sport waarbij je met een fiets, step of skateboard en ''pompende'' bewegingen jezelf over het parcours beweegt. Het parcours wordt zo ontworpen dat jong, oud, ervaren en onervaren sporters zich hier uren kunnen vermaken en elkaar dingen kunnen leren.  Of je nou stept, (loop)fietst of skateboardt; iedereen kan er terecht.

Deze sport is enorm groeiende in de wereld en dus ook in Nederland. In Nederland liggen inmiddels al 11 van dit soort parcours waarvan er een (WielerExperience in Roosendaal) zelfs het grootste pumptrack parcours ter wereld is!

Helaas is er in deze regio nog geen asfalt parcours van dit soort. Daarom wil ik, Tom Jacobs, mijn schouders hieronder zetten. Wilt u mij helpen door de petitie te tekenen? Hiermee geeft u de jeugd van nu én de toekomst een fantastische sport cadeau!

Teken nu de petitie op http://www.pumptracks.nl/petitie/boxmeer

                                                        Velosolutions asfalt pumptrack uitleg realisatie


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.