Home » Nieuws » Break Free Academy gaat van start!

Break Free Academy gaat van start!

Gepubliceerd op 15 augustus 2018 om 19:04

OVERLOON - Lieke van der Vorst start samen met Barry van Opbergen een nieuwe initiatief vanuit Overloon: de Break Free Academy. Zij gaan via diverse activiteiten mensen aansporen tot nadenken en hen inspireren en empoweren om te doen waarvoor ze bestemd zijn! Op zondagmiddag 9 september a.s. zal de Break Free Academy een geheel vrijblijvende inloopmiddag organiseren in de foyer van de Pit te Overloon.

De Break Free Academy neemt als basis de theorie van positieve desintegratie, ontwikkeld door Kazimierz Dabrowski (1902-1980). Positieve desintegratie is een perfecte theorie voor de tijdgeest van vandaag. Het idee van 'positieve onaangepastheid' zal zeker resoneren bij velen: we worden namelijk geconfronteerd met een epidemie van depressie, angst en algemene vervreemding, en we zien tegelijkertijd bronnen van hoop en verlangen naar verandering in de vorm van zich ontwikkelende sociale bewegingen - politiek, spiritueel en humanistisch. Break Free Academy wil mensen helpen opnieuw te integreren op een hoger intern niveau, zodat ze op hun beurt het niveau van onze samenleving kunnen helpen verhogen.

Hiertoe zullen zij diverse activiteiten organiseren waarbij nadrukkelijk wordt gesproken over positieve desintegratie. De theorie wordt in eenvoudige taal geïntroduceerd zonder de inhoud van deze complexe theorie te versimpelen. Ze laten deelnemers zien hoe los te breken van alle (vaak door henzelf) opgelegde beperkingen. Hierdoor krijgt men inzicht in zijn of haar werkelijke passie en kracht waardoor men weer echt kan gaan leven, zonder angsten en beperkingen.

Zowel Lieke als Barry delen uit eigen ervaring en beiden zullen deelnemers helpen en coachen, ieder vanuit hun eigen invalshoek en met hun eigen kennis. Zij onderscheiden zich van vele andere coaches die er tegenwoordig te vinden zijn door een echte, oprechte, persoonlijke aanpak die zijn basis vindt in de positieve desintegratie.

Heb jij het gevoel vast te zitten in een sleur? Haal je weinig of geen energie meer uit je werk? Heb je het gevoel geen energie meer te hebben om iets op te pakken? Houd financiële zekerheid tegen wat je eigenlijk zou willen doen? Voel je geen doel meer in je leven en twijfel je bij iedere beslissing? En weet je dat er iets moet gebeuren maar je weet niet wat en hoe? Kom dan op zondag 9 september a.s. tussen 13:00 en 17:00 uur naar de foyer van de Pit te Overloon. Lieke en Barry zijn dan beiden aanwezig om je vrijblijvend van informatie te voorzien wat de Break Free Academy voor jou kan betekenen.

Kijk ook eens op www.breakfreeacademy.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.