overloon nieuws

Home » Nieuws » Afval aangetroffen in de Lónse bossen

Afval aangetroffen in de Lónse bossen

Gepubliceerd op 30 september 2018 om 16:34

Overloon - aan de Sambeeksedijk richting Pompstation naar de Mullemsedijk  in Overloon is een klein hoeveelheid huishoudelijk afval aangetroffen.

Misschien kunnen getuigen vertellen van wie dit afval afkomstig is? hopen dat getuigen mogelijk iets gezien hebben of weten waar dit afval vandaan komt.Getuigen kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie; 0900-8844.U kunt iets melden zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 (gratis). U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kunt u helpen om uw omgeving veiliger te maken.

Melding openbare ruimte

De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn.

Ziet u iets dat stuk is of opgeruimd moet worden? Of dat er sprake is van criminaliteit of hennepteelt? Dan doet u een melding hiervan bij de gemeente. De gemeente probeert er dan zo snel mogelijk iets aan te doen.

Tip: Gebruik de MijnGemeente app om snel een melding via uw smartphone te doen. MijnGemeente app  Melding via website

Sambeeksedijk richting Pompstation naar de Mullemsedijk in Overloon is een klein hoeveelheid huishoudelijk afval aangetroffen.


«   »