Home » Nieuws » Team Tunnissuh wint Loën wet ’t 2018

Team Tunnissuh wint Loën wet ’t 2018

Gepubliceerd op 4 oktober 2018 om 19:52

OVERLOON - ‘3, 2, 1: Action!’ Zo klonk het startsein van Loën wet ‘t op vrijdagavond 28 september. De derde editie van het populaire dorpsspel in Overloon stond dit jaar in het levendige teken van: Hollywood. Een editie die wederom vol zat met unieke vragen en opdrachten. De deelname van honderden spelers wisten het begin van de grauwe herfstmaanden letterlijk wat ‘glamour’ te bezorgen in het dorp.

Ruim 450 deelnemers - 37 teams - namen dit jaar deel aan het dorpsspel. Alle denkbare hulplijnen werden weer volop ingeschakeld, er werd uitbundig geknutseld en op pad gegaan voor de buitenopdrachten. Ludieke opdrachten waren onder andere het maken van slapstick video à la Charlie Chaplin, ontwerpen van de cover van een Overloons magazine en het inleveren van het opdrachtenboek als een bekend Sciencefiction figuur. Daarnaast werd een beroep gedaan op de creativiteit van de teams bij het maken van een maquette voor een filmset van “Loën wet ‘t, The Movie”. Vanuit LA gaf regisseur en producent Anya Adams de inleiding voor de geheime opdracht.

Op de feestavond staan de awards uit Hollywood al glinsterend vooraan in de tent. Naast de top drie vielen ditmaal ook opvallende (acteer)talenten in de prijzen voor een persoonlijke award. Tussentijds bleven de teams het scherm nauwlettend in de gaten houden, de wedstrijdspanning was duidelijk voelbaar.

Uitslag Loën wet ‘t 2018
De absolute winnaar dit jaar is Team ‘Tunnissuh’, weer even fanatiek als andere edities, maar dit keer beter voorbereid dan ooit. De tweede plek wordt bezet door Team ‘Bont gezelschap’, variatie in teamleden bleek het geheime recept. Op de derde plaats eindigt Team ‘Chardovaria’, met kennis en acteertalent in hun midden.

  1. Team ‘Tunnissuh’ wint € 1.545 t.n.v. Fanfare Vriendenkring

feestelijkeprijsuitreikingLoenwett2018--74-6.jpg 

  1. Team ‘Bont gezelschap’ wint € 1.030 t.n.v. De Huibuuke

feestelijkeprijsuitreikingLoenwett2018--68-3.jpg

  1. Team ‘Chardovaria’ wint € 515 t.n.v. Kindervakantieweek

feestelijkeprijsuitreikingLoenwett2018--63-1.jpg

Loën wet ‘t feliciteert de teams en verenigingen met deze mooie overwinning. Het organiserend team kijkt terug op een geslaagde derde editie. Loën wet ’t dankt de sponsoren, deelnemers, het hele dorp en Partycentrum Bos voor het succes van deze derde editie.

Dorpsspel Loën wet ‘t
Loën wet ’t is intussen een begrip in Overloon geworden. Eens in het jaar buigen families, vrienden, collega’s en verenigingen zich in een race tegen de klok over het opdrachtenboek vol vragen. Het spel bestaat uit algemene en Lónse kennisvragen in verschillende categorieën, een aantal doe-opdrachten en een geheime opdracht. Internet, hulplijnen en de Overloonse straten worden afgespeurd, op zoek naar de juiste antwoorden. De strijd draait om de spaarpot. De winnende teams (1, 2 en 3) ontvangen elk een geldbedrag uit deze pot. Dit bedrag mogen zij schenken aan één vereniging of stichting die heeft aangegeven mee te dingen naar deze prijs. website Loën wet ’t  https://www.loenwetut.nl/  Facebook  https://www.facebook.com/loenwetut 

                                KLIK HIER OP VOOR  ALLE FOTO'S VAN LOËN WET ’T 2018 


«   »