overloon nieuws

Home » Nieuws » Original Maaskapelle Wessem naar FEN avond

Original Maaskapelle Wessem naar FEN avond

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 om 18:54

Ieder jaar organiseert blaaskapel Freunde Echo uit Overloon een heuse fan dag/avond voor haar eigen fanclubleden. Maar ook niet fanclub leden zijn van harte welkom op zaterdag 27 oktober in de pit om te genieten van spetterende blaasmuziek

Speciale gasten dit jaar zijn de muzikanten van Die Original Maaskapelle Wessem. Deze blaaskapel staat bekend als een echte “Stimmungs Kapelle”. Het repertoire van de kapel is zeer variërend van Böhmisch, tot Mährisch, van Oberkrainer tot Duitstalige stemmingsmuziek. Zij maken van ieder optreden een feest voor het publiek en wie wil dat nou niet zien en horen. Deze veelzijdige kapel staat o.l.v. Bert Adams.

Natuurlijk speelt Freunde Echo o.l.v. Joost Broekman ook tijdens de FEN avond. U kunt dan weer genieten van vrolijke en vlotte Mährische muziek ( van o.a. Moravanka-Vlado Kumpan, Tufaranka en Gloria) en natuurlijk zal de Böhmische volksmuziek zoals van die van “Ernst Mosch” niet ontbreken in het programma. Een muziekavond aangeboden door Freunde Echo aan alle liefhebbers van de volksmuziek of gewoon als u een avondje op stap wilt.

Entree is gratis voor FEN leden, niet leden € 5,00 p/p

Het avondprogramma begint om 20.00 uur in de pit

meer info op bron:https://www.facebook.com/blaaskapel.freundeecho/ of op de website van Freunde Echo: www.blaaskapel.nl 


«   »