overloon nieuws

Home » Nieuws » sleuteloverdracht 'Hof van Loon’

sleuteloverdracht 'Hof van Loon’

Gepubliceerd op 16 november 2018 om 18:12

OVERLOON-Op vrijdag 16 november om 16.30 uur was de officiële opening van 'Hof van Loon’.door De heer Kees van der Kroon  onder het toeziend oog van Burgemeester Karel van Soest de officiële openingshandeling verrichten

De oplevering appartementen 'Hof van Loon’ hebben De eerste bewoners van de appartementen 'Hof van Loon’ in OVERLOON de sleutel van hun nieuwe appartement gekregen.Voor velen was dit een heugelijke en spannende dag de appartement dan eindelijk bewoond bouwmij-janssen is in 2017 begonnen met de bouw van de appartementen aan de  Vierlingsbeekseweg/Venrayseweg .Onder de appartementen bevinden zich de parkeerkelder en de bergingen, die bewoners met de lift kunnen bereiken.

Over Hof van Loon

Hof van Loon bevat 50 appartementen. Hiervan zijn 30 appartementen bestemd voor de bewoners van zorgcentrum Pantein Huize Loôn in Overloon. De overige 20 woningen worden door Huren Overloon verhuurd aan particulieren. In deze appartementen kunnen zowel ouderen als jongeren wonen. Particuliere huurders, die een zorgvraag hebben, kunnen via Pantein verpleeghuiszorg in hun eigen woning krijgen. Hierdoor kunnen zij zo lang mogelijk thuis, in hun eigen dorp blijven wonen.Er zijn nog enkele huurappartementen beschikbaar.

http://www.hurenoverloon.nl/


«   »