Verslag Veteranen Vianen Vooruit - SSS Overloon

Gepubliceerd op 21 november 2018 om 19:14

Op deze frisse avond staat SSS Overloon op het programma, een geduchte tegenstander waar de Viaanse oudere jongeren het in het verleden altijd lastig mee hadden. Het was nu niet anders.

Zoals de laatste weken gebruikelijk waren de eerste minuten voor de thuisploeg, maar een dekkingsfout leverde vrij snel een 0-1 achterstand op. Dankzij de snelheid van Zbus kon Vianen na enige tijd de gelijkmaker aantekenen. Maar een tweede dekkingsfout betekende de 1-2 voor de geel-zwarten (zwart-gelen is in Sinterklaastijd misschien veiliger uitgedrukt). Het was sowieso de wedstrijd van de snelle spitsen. De gevaarlijkste momenten voor beide doelen werden bereikt door de snelheid van de voorwaartsen. Nog voor de rust kwam Overloon op 1-3. Verdiend, maar onnodig, zo vertelde coach Jan zijn spelers in de theepauze. Na rust een zelfde spelbeeld. Vianen kwam via een strafschop, gegeven door de goed leidende scheidsrechter Prosper Zwanen, terug tot 2-3. Hans Theunissen schoot de pingel zonder aarzelen binnen. Lang mocht de pret niet duren. Overloon liep uit naar 2-4 en 2-5.
Vianen maakte, via Khalid, uit een mooie aanval over rechts, waarbij Hans Theunissen goed het overzicht behield de einduitslag iets draaglijker. 3-5 gaat de boeken in.bron:http://www.vianenvooruit.nl/Nieuws/1603-verslag_veteranen_vianen_vooruit_sss_overloon