overloon nieuws

Home » Nieuws » Vijf vragen/stellingen aan de trainers Johan Vullings en Ruud Vermeer; zondag 'El clásico' in Vierlingsbeek

Vijf vragen/stellingen aan de trainers Johan Vullings en Ruud Vermeer; zondag 'El clásico' in Vierlingsbeek

Gepubliceerd op 28 november 2018 om 20:02

Het blijft de beroemde kers op de taart. De elke competitie (mits bij elkaar ingedeeld) wordt hij twee maal gespeeld. Volharding – SSS'18 of andersom. Komende zondag is het de beurt aan Volharding om als gastheer op te treden. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Soetendaal.

Wij van Kliksport legden de twee trainers Johan Vullings van Volharding en Ruud Vermeer van SSS'18 een vijftal gelijke vragen en stellingen voor.

Door Peter Kuijpers

1-Kun je zeggen wat bewoordingen hoe de derby leef bij je groep?
Johan

"Wedstrijden tegen SSS'18 leven natuurlijk enorm. Toch hebben we afgelopen weken steeds de focus gehad op de eerstvolgende wedstrijd. Na de wedstrijd van afgelopen zondag was de derby natuurlijk wel meteen waar de groep naar uitkijkt."
Ruud
"De wedstrijden tegen Volharding zijn voor de jongens altijd de wedstrijden van het jaar om naar uit te kijken. Het leeft zeer zeker bij de selectie. De onderlinge wedstrijden spreken de spelers, maar ook het trouwe publiek natuurlijk meer aan dan de andere wedstrijden. In het verleden zijn er vaak leuke ludieke acties georganiseerd rondom de derby. Daar heb ik al diverse mooie verhalen over gehoord."

2-Zondag komt daar veel publiek op af geeft dat een extra druk?
Johan

"Veel jongens hebben de derby al eens gespeeld dus zij zullen daar niet van staan te kijken. In mijn ogen ook onnodig om je extra druk op te leggen, want we hoeven niets anders te doen dan de laatste weken. Dat we 2012 de derby voor het laatst gewonnen hebben zorgt vooral voor extra motivatie dan druk. Voor mezelf is het wel bijzonder dat ik de derby nu als trainer ga beleven, nadat ik hem als speler al eens heb meegemaakt. En mooi dat bij de tegenstander mijn oud-buurman, Ruud Vermeer, trainer is."
Ruud
"De wedstrijd wordt op zondag i.p.v. zaterdag gespeeld wat ik persoonlijk jammer vind. Op zaterdag heb je kans dat er ook nog toeschouwers van andere verenigingen komen uit de regio. Daarnaast is het zondag ook Feijenoord – PSV. Dus het zal waarschijnlijk wat minder druk zijn dan het vorig jaar. Dat er meer toeschouwers zijn dan andere competitiewedstrijden zal zeker waar zijn. Ik heb niet de indruk dat de spelers daar last van hebben. Volgens mij is dit voor de spelers eerder een stimulans om een stapje extra te zetten." lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/voetbal/145711/vijf-vragen-stellingen-aan-de-trainers-johan-vullings-en-ruud-vermeer-zond

Matchday SSS'18 rkvv-volharding 2015 klik hier voor de foto's 

                               

                                


«   »