overloon nieuws

Home » Nieuws » Glasvezelspreekuur

Glasvezelspreekuur

Gepubliceerd op 7 december 2018 om 09:41

Om je nog beter op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van glasvezel, de noodzaak ervan en de uitrol van het glasvezelnetwerk, organiseren we met behulp van onze ambassadeurs regelmatig informatieavonden. Deze glasvezelmarkten (GM) en glasvezelspreekuren (GS) zijn toegankelijk voor iedereen en vinden plaats door het hele Land van Cuijk. In elke plaats organiseren we één of meerdere glasvezelspreekuren.

Planning glasvezel spreekuren:

Overloon: wo. 19 december, 18.30 – 20.30. De Pit (Blauwe zaal), 14 Oktoberplein 2.

ijdens het Glasvezelspreekuur kun je specialisten spreken die alles weten over glasvezel en de diensten telefoon, televisie en internet. Ook over de aanleg worden de vragen beantwoord.

We organiseren zo in alle 33 plaatsen één of meerdere glasvezelspreekuren als de aanleg daar in volle gang is.

Bespaar 450 euro

 

Wanneer je tijdens de aanleg van het glasvezel in jouw dorp of wijk een abonnement bij een glasvezelprovider afsluit, bespaar je 450 euro activatiekosten. Want zodra de graafploegen uit jouw woonplaats weg zijn, betaal je dat eenmalig bij een abonnement! Twijfel je nog? kom dan naar het glasvezelspreekuur. Samen zetten we de ‘voors en tegens’ nog eens naast elkaar en helpen we je met je keuze.bron:https://www.lvcnet.nl/


«   »