overloon nieuws

Home » Nieuws » Jan en Thijs genomineerd voor Leraar van het Jaar

Jan en Thijs genomineerd voor Leraar van het Jaar

Gepubliceerd op 21 december 2018 om 09:23

Jan van de Ven is docent op de Josefschool in Overloon en als duo (met Thijs Roovers) kanshebber in de categorie primair onderwijs (PO).zijn allebei genomineerd als Leraar van het Jaar 2018.genomineerd en mogen door naar de volgende ronde.

Doelstelling van de verkiezing Leraar van het Jaar is: kwaliteiten van leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs zichtbaar en bespreekbaar maken.

De afgelopen weken heeft de beroepsjury van de verkiezing Leraar van het Jaar 2018 zich gebogen over alle ingezonden materialen van de leraren SO, PO, VO en MBO. Het was een lastige klus. Toch is de jury – bestaande uit leraren - unaniem in de keuze van de top 3 die doorgaat naar de volgende ronde.

Op zaterdag 26 januari, tijdens de slotdag van de NOT 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht, is de laatste, beslissende ronde. Dan komen de verschillende vakjury’s ochtends bijeen om naar de pitches van de kandidaten te luisteren en om individuele gesprekken met de kandidaten te voeren. ’s Middags komen de supporters van de kandidaten naar de Jaarbeurs en dan worden de vier winnaars tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt.lees meer op bron:https://www.not-online.nl/nl-NL/Bezoeker/Leraar-van-het-Jaar/Nieuws-Leraar-van-het-jaar/Top-drie-leraar-van-het-jaar-verkiezing.aspx


«   »