overloon nieuws

Home » Nieuws » Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Gepubliceerd op 11 januari 2019 om 19:17

Toerklub Overloon organiseert op zondag 20 januari 2019 de spectaculaire Coppis & Cruijsen ATB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.  

De pauzeplaats is bij De Lange in ’t Vlak. Daar zijn de charmante dames van het Red Bull promotieteam aanwezig met hun bekende mini’s.

                                             

De route sluit af met het wedstrijd-parcours van de Toma Cycles cup! Dit zwaar en technisch rondje zal geheel door het museumpark lopen, hier kan men nog het onderste uit de kan halen!

De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis “Museumzicht” aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Meer informatie vind je op www.toerklub.nl facebook.com/toerkluboverloon www.facebook.com/toerkluboverloon of via 06 10559433.

Op het terrein van het Oorlogsmuseum in Overloon wordt op 13 januari een spannende MTB en cyclocross gehouden. In het museumpark is een parcours uitgezet langs tanks en over bruggen met korte klimmetjes en afdalingen.klik hier op voor meer info 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.