overloon nieuws

Home » Nieuws » ZooParc Ruim €13.000 opgehaald voor Red Panda Network!

ZooParc Ruim €13.000 opgehaald voor Red Panda Network!

Gepubliceerd op 23 januari 2019 om 20:06

ieder jaar staat één van de natuurbeschermingsprojecten van Stichting Wildlife extra in het zonnetje. In 2018 was dat het Red Panda Network. ZooParc Overloon heeft maar liefst €13.705 opgehaald voor de rode panda’s!

Met meerdere acties hebben de medewerkers, in samenwerking met Stichting Wildlife, in 2018 maar liefst €13.705 opgehaald. Dit bedrag is geschonken aan Red Panda Network.

ZooParc organiseerde het afgelopen jaar speciale activiteiten om zo het project te steunen. Dit waren activiteiten zoals:

Red Panda Network

Red Panda Network is actief in Nepal en beschermt de rode panda en hun leefgebied in het Himalayagebergte door middel van educatie en samenwerking met de lokale bevolking. Zo doen zij onderzoek naar het aantal rode panda’s, geven educatie op bijvoorbeeld scholen en ze herstellen leefgebieden, zoals het aanplanten van bossen die gekapt zijn voor landbouw. Tevens werken zij samen met de lokale bevolking om duurzame landbouw te ontwikkelen. Op deze manier worden er niet telkens nieuwe stukken bos gekapt.lees meer op bron:https://www.zooparc.nl/nieuws/ruim-13000-opgehaald-voor-red-panda-network/

lees ook Dinner at the Zoo

Luxe dineren in het dierenpark 7 - 8 september 2018 Culinair genieten van een heerlijk 3-gangen diner.Wie wil dat nou niet? Voor dat je gaat genieten van het heerlijke diner, krijg je ook nog eens een speciale rondleiding door het park.ZooParc van Overloon En dat allemaal terwijl je ons helpt om de rode panda te beschermen! lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/267457_dinner-at-the-zoo


«   »