overloon nieuws

Home » Nieuws » Poëzieduo: Alles is liefde voor Anke en Robert

Poëzieduo: Alles is liefde voor Anke en Robert

Gepubliceerd op 29 januari 2019 om 19:19

Ze kwamen elkaar bij toeval tegen op een festival in Zeewolde. Anke van Leeuwen en Robert Derksen bleken eenzelfde passie te hebben: schrijven en een boek uitgeven. Ze presenteren nu hun eerste gedichtenbundel met een theatervoorstelling in Overloon .(op de foto Anke van Leeuwen en Robert Derksen)

Komt dat even goed uit, de beschikbaarheid van de essentiële onderdelen van engelen. Want Anke van Leeuwen en Robert Derksen, de poëtische makers van de inleidende zinnen, slaan samen hun vleugels uit. Op 10 februari presenteert het duo in 't Helder in Overloon de eerste dichtbundel Voor de liefde geboren tijdens de theatervoorstelling Bewegende woorden.

Universele liefde

,,We willen aan de mensen de boodschap van de universele liefde overbrengen. Tien van de veertig gedichten komen terug in de voorstelling met toneel, kleinkunst en veel humor. En dan hebben we niet over afzeikhumor, maar over grappen die een compliment aan de mensen geven”, zegt Van Leeuwen (33). 

Zij woont in Overloon, werkt in de kinderopvang, is schrijfster en is actief als zogeheten Luisterkindwerker. ,,Ik stem energetisch af op kinderen door middel van een naam, foto en geboortedatum en de vragen van ouders.” Derksen (38) komt uit Zeist en is cabaretier, schrijver en therapeut persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling.

Ontmoeting lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/poezieduo-alles-is-liefde-voor-anke-en-robert~aec27571/

lees ook theatervoorstelling ‘Bewegende Woorden’ en presentatie gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’

Op zondag 10 februari presenteren Anke van Leeuwen en Robert Derksen de gedichtenbundel “Voor de liefde geboren.”  

Tijdens een meditatie krijgt Robert Derksen deze woorden te horen, direct wetende dat dit de titel is voor een gedichtenbundel over de Universele Liefde. Een bundel die hij samen met Anke van Leeuwen mag gaan schrijven.De gedichtenbundel wordt op Zondag 10 februari deze dag op een bijzondere manier gepresenteerd. meer info op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/301298_theatervoorstelling-bewegende-woorden-en-presentatie-gedichtenbundel-voor-de-liefde-geboren


«   »