overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 dendert door, Volharding hard onderuit

SSS’18 dendert door, Volharding hard onderuit

Gepubliceerd op 3 februari 2019 om 21:21

OVERLOON - SSS’18 is bezig aan een ijzersterke reeks. De voetbalploeg uit Overloon won zondag met 5-2 van Venhorst en bleef daardoor koploper in de tweede klasse G.

SSS is al zeven duels op rij ongeslagen. ,,Een mooie uitslag, ook over het spelbeeld ben ik tevreden”, zei trainer Ruud Vermeer. ,,Zeker het eerste deel van de eerste helft was erg goed. We staan er mooi voor, maar lopen niet te hard van stapel. We willen bovenin meedoen, maar weten dat we geen brede selectie hebben en wat last van blessures hadden. Dat we bovenaan staan is wat verrassend.”

SSS sloeg tegen Venhorst kort voor de rust toe. De Overloners kregen in de openingsfase kans op kans, maar alleen Koen Voesten scoorde. Venhorst maakte na een half uur gelijk en werd sterker. Met drie goals in vijf minuten trok SSS het duel naar zich toe. Koen Verlinden (2-1 en 3-1) en Koen Verbree scoorden. Bas Joosten maakte direct na de rust de 5-1. Vermeer: ,,Een prachtige goal. Hij nam de bal in de lucht aan en rondde met één voetbeweging af. Dat was de beslissing. De tweede helft was minder spectaculair.” lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/sss-18-dendert-door-volharding-hard-onderuit~a4e457bd/

meer foto's van voetbalwedstrijd SSS`18 - Venhorst op http://www.voetbal-shoot.nl


«   »