overloon nieuws

Home » Nieuws » Poolse auto rijdt met hoge snelheid over de A73 en ontkomt

Poolse auto rijdt met hoge snelheid over de A73 en ontkomt

Gepubliceerd op 9 februari 2019 om 16:34

Poolse auto rijdt met zeer hoge snelheid over vluchtstrook A73 bij Overloon en ontkomt:

Update - Inmiddels kunnen we u melden dat de bestuurder alsnog is aangehouden. Deze middag is onderstaand voertuig op meerdere plekken in Nederland gezien en meermaals heeft de politie hem achtervolgd, maar ook weer afgebroken. Uiteindelijk kon de bestuurder in Den-Haag worden aangehouden!

OVERLOON BOXMEER / NIJMEGEN - zaterdagmiddag  9 februari is Een auto met Pools kenteken die volgens de politie zaterdagmiddag met zeer hoge snelheid over de vluchtstrook van de A73 reed, is aan een controle ontkomen. Na de melding van de gevaarlijk rijdende auto nam de politie op verschillende plekken langs de snelweg tussen Overloon en Nijmegen posities in om de wagen te onderscheppen.Helaas is voor de politie beslissing genomen om de achtervolging te moeten beëindigen.de politie willen de weggebruikers van dat moment bedanken voor de ruimte die ze voor de politie  hebben gemaakt!

lees ook Achtervolging met snelheid tot 175 kilometer per uur eindigt in Den Haag

Een Poolse automobilist is zaterdagmiddag in Den Haag gepakt na een lange achtervolging vanaf Utrecht. De chauffeur reed 175 kilometer per uur waar hij 100 mocht en raakte volgens de politie twee andere auto's.

De Poolse man bleek achteraf niet onder invloed van alcohol of drugs.

De automobilist reed volgens de politie asociaal op de A12 bij Utrecht. Politiemensen zetten de achtervolging in met meerdere auto's, maar konden de zwarte Volkswagen lange tijd niet klemrijden. Agenten lieten de chauffeur vervolgens bewust gaan, in de hoop dat hij zou denken dat hij de politie was kwijtgeraakt. Bij Den Haag kwam hij klem te zitten in het verkeer, waardoor de politie hem alsnog kon oppakken.lees meer op bron:https://www.nu.nl/binnenland/5733882/achtervolging-met-snelheid-tot-175-kilometer-per-uur-eindigt-in-den-haag.html

Politie Boxmeer

Overloon,Boxmeer,Nijmegen - Zojuist kregen wij een melding van een voertuig met Pools kenteken wat met zeer hoge snelheid over de vluchtstrook reed. Wij, hebben met meerdere voertuigen post ingenomen langs de A73 en hebben het voertuig vervolgens kunnen onderscheppen. Wij zagen dat het voertuig over de vluchtstrook bleef rijden met hoge snelheid. Helaas is voor ons de beslissing genomen om de achtervolging te moeten beëindigen. Wij willen de weggebruikers van dat moment bedanken voor de ruimte die ze voor ons hebben gemaakt!
 
 

Op de Boslaan in Den Haag is de Poolse automobilist uiteindelijk aangehouden.

Op de Boslaan in Den Haag is de Poolse automobilist uiteindelijk aangehouden. © Regio15


«   »