overloon nieuws

Home » Nieuws » Keren van auto bij oprit A73 pakt slecht uit voor een 26-jarige man uit Overloon

Keren van auto bij oprit A73 pakt slecht uit voor een 26-jarige man uit Overloon

Gepubliceerd op 11 februari 2019 om 15:47

Een 26-jarige man uit Overloon veroorzaakte op 15 december 2017 een zwaar ongeval op de Overloonseweg bij Vierlingsbeek, door op deze 80 km weg zijn Mitsubishi te keren. 

Dat stelde het Openbaar Ministerie in Den Bosch. De verdachte hield vol dat niet hij, maar de bestuurder van de BMW die zijn wagen ramde, schuldig was aan de botsing.De verdachte was die avond op weg naar een afscheidsfeest van een paar vrienden. Hij reed in zijn auto over de Overloonseweg bij Vierlingsbeek. Een vriend zat naast hem op de bijrijdersstoel, een vriendin op de achterbank. Iemand belde haar: was het misschien mogelijk dat de Overloonse automobilist nog iemand op kon halen? De verdachte wilde dat wel doen.

,,Ik zocht naar de eerste mogelijke plek om te draaien”, vertelde de verdachte. Hij koos daarvoor de oprit naar de A73. ,,Ik zette mijn knipperlicht aan en draaide de auto stapvoets om.” De man keek nog over zijn schouder, dat wist hij zeker. ,,Er kwam op dat moment niets aan.” lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/keren-van-auto-bij-oprit-a73-nabij-vierlingsbeek-pakt-slecht-uit~ad9fa2eb/


«   »