SSS’18 nestelt zich steviger op de eerste plaats!

Gepubliceerd op 11 februari 2019 om 19:51

Terwijl er vaak geopperd werd dat de wedstrijd afgelast zou worden gingen alle wedstrijden door! Ook de wedstrijd van SSS’18 uit in Vught tegen Real Lunet ging door. Het dit competitiejaar gepromoveerde Real Lunet is een zeker goed voetballende ploeg met verschillende spelers, die hun voetbalactiviteiten rondom Den Bosch bij diverse betaalde verenigingen hebben laten zien: FC Den Bosch, RKC Waalwijk en zelfs Vitesse Arnhem

En deze zondag zou ook Arda Havar bij de club teruggekeerd zijn.SSS’18 was gewaarschuwd. Maar goede spelers staan niet altijd garant voor een goed functionerend elftal. De eerste wedstrijd van de competitie speelde SSS’18 thuis tegen de Vughterploeg en won die wedstrijd te nauwer nood. En vandaag? Ondanks het bizar slechte weer waren er toch weer veel Overloners in Vught aanwezig en zij hebben kunnen genieten van een uitstekende wedstrijd. Reeds in de 6 minuut wist Koen Verlinden een aanval doeltreffend af te ronden en dat gaf de burger best goede moed. Real Lunet moest wel even van deze tegenslag slikken, maar het probeerde metgoed spel verandering in de stand te brengen. Een bal werd net naast gekopt of naast en over geschoten. SSS’18 probeerde vat op de wedstrijd te krijgen en zo verscheen Bas Joosten vrij voor keeper Jesse de Vries, maar hij speelde de bal net iets te ver voor zich uit! De rust brak dan ook met een 0-1 stand aan, nadat na een half uur spelen Koen van Bree zich liet vervangen door Frits Lucassen.De tweede helft was nauwelijks 2 minuten oud en weer was het Koen Verlinden die een goede aanval schitterend met een strak schot in een doelpunt wist om te zetten 0-2. Een wel erg belangrijk moment, want daar had Real Lunet geen rekening mee gehouden. Zij hadden het goede van het spel, maar SSS’18 wist beduidend beter kansen te creëren en te benutten! Toch was het Real Lunet dat door Jaouad Chraou in de 64 e lees meer op bron:https://www.sss18.nl/sss18-nestelt-zich-steviger-op-de-eerste-plaats/