overloon nieuws

Home » Nieuws » Dirk Kouwenberg als De Tandarts bij Ánwaerk Make

Dirk Kouwenberg als De Tandarts bij Ánwaerk Make

Gepubliceerd op 16 februari 2019 om 19:31

 Zaterdag 16 februari om 14.11u in de Kultuurbunker de pit war er een spiksplinternieuwe activiteit van De Huibuuke voor een breed publiek Ánwaerk Make.is beginnen aan, je voorbereiden op het grootste feest van het jaar, Carnaval!

en Kun met je straat, buurt, wandelclubje, kaartclubje, fietsclubje, met z'n tweeën of alleen.genieten van een gezellige middag

Ook was Topper Dirk Kouwenberg was als DE TANDARTS bij Ánwaerk Make Tandarts Ari Trekgraag trekt graag volle zalen… In zijn verbouwde SRV-wagen maakt hij het zo (on)gemakkelijk mogelijk voor zijn patiënten. Sinds dat hij celeberty-tandarts is  geworden moeten vooral Ankie van Grunsven, Frank de Boer, De Rijdende Rechter en Gordon het ontgelden.

Kouwenberg behoort tot de top van het tonpraatwereldje. Hij won vele jury- en publieksprijzen en mocht de titel Opperkletsmajoor en Zuid-Nederlands Kampioen Tonpraten ontvangen. In 2018 won hij maar liefst vier publieksprijzen bij verschillende wedstrijden.

Striepke Veur uit Helmond komt ook langs en de hele middag goede muziek. Striepke Veur is een vrolijke cabaretgroep die via de Helmondse Keiekletsavonden, voorafgaande aan Carnaval, op vele plekken vooral in Brabant, maar ook in Limburg en zélfs andere delen van ons land, bekendheid geniet!

Het was ver na zevenen toen carnavalsvoorzitter Henk Weerts met een treffend woord deze zeer geslaagde middag afsloot. “Ánwaerk Make” heeft nu al een vaste plaats verworven in het toch al bruisende programma van de Lónse Carnaval. Met heel veel plezier hebben wij “Ánwaerk” gemaakt. Nu jullie nog, want de Huibuuke hebben een programma op touw gezet (weer metaforisch) waar je u tegen zegt. Zie daarvoor de elders in dit blad. Plezierige Carnaval…En dan Kun jij straks ook zeggen: "Ik heb ánwaerk gemakt”?

meer  foto’s van Ánwaerk Make op de website van de   Carnavalsvereniging van de huibuuke op www.huibuuke.nl of op https://www.facebook.com/huibuuke

Keiebijters Kletstoernooi 2018: Dirk Kouwenberg als De Tandarts In 2018 deed Dirk Kouwenberg uit Nuland in de voorronde van het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond de buut : "De Tandarts".

                                                                Striepke Veur, Helmond, Carnavalesk Cabaret, Helmonds carnaval


«   »