overloon nieuws

Home » Nieuws » Cabaretshow ‘Rugzak’ door Robert Derksen

Cabaretshow ‘Rugzak’ door Robert Derksen

Gepubliceerd op 26 februari 2019 om 20:53

Een prachtig verhaal met veel humor en diepgang Op zondag 24 maart vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon een bijzondere voorstelling plaats!

Robert Derksen was als side-kick bij diverse radioprogramma’s te horen, als acteur meerdere keren te zien op tv, maar is vooral te ervaren als cabaretier. Robert is ontwapenend en voelt zich duidelijk thuis op het podium. Deze verhalende cabaretier is zeer persoonlijk en brengt een bijzonder verhaal dat hij afwisselt met prachtige en ontroerende gedichten.

In ‘Rugzak’ komt apostel Petrus terug om te helpen. Hij begrijpt na 2000 jaar eindelijk de ware boodschap van Yeshua. Petrus is een late leerling. Hij confronteert, danst, imiteert en laat je heel hard lachen… en hij komt iets rechtzetten. En hoe! Hij vertelt hoe veel mensen hun mening en keuzes laten afhangen van anderen. Robert is hierin hét voorbeeld van hoe het niet moet. Om zijn ouders tevreden te stellen, kiest hij voor een veilige baan in het onderwijs, maar dat loopt helemaal uit de hand. Hij heeft zelfs een relatie met een vrouw waarvan hij zeker weet dat zijn ouders haar erg leuk vinden. Nou hij nog. Zijn rugzak zit vol met meningen die niet van hem zijn. Daarom zit hij bij een therapeut, om van zijn rugzak af te komen.  

Deze bevlogen cabaretier wordt geprezen om zijn eigenheid en pure, unieke stijl op het podium. Zijn nieuwste cabaretshow ‘Rugzak’ is een mix van cabaret, theater en kleinkunst en net als zijn vorige voorstellingen een boeiende combinatie van veel humor en diepgang.

De voorstelling vindt plaats op zondag 24 maart om 14.00 uur in Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon (www.helder-overloon.com).

Entree aan de deur € 15,00 en bij reservering vóór 18 maart € 10,00. Reserveren graag via info@robertderksen.nl.

Kijkwijzer: Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen.

www.robertderksen.nl en www.voordeliefdegeboren.nl

 


«   »