overloon nieuws

Home » Nieuws » Oudere Brabanders gezocht!met een verhaal van vroeger gezocht voor tv-programma

Oudere Brabanders gezocht!met een verhaal van vroeger gezocht voor tv-programma

Gepubliceerd op 9 maart 2019 om 09:14

Het tv-programma 'Goud van Brabant', te zien in het najaar op Omroep Brabant, zoekt Brabantse ouderen die een meester zijn in het vertellen van verhalen.De programmamakers zijn op zoek naar verhalen van vroeger en willen de ouderen laten vertellen over het leven van toen.

Ben jij een echte verteller en wil je je verhalen delen met Brabantse jongeren? Kom dan naar een van de bijeenkomsten zodat zij nader kennis kunnen maken

Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je meer over Goud van Brabant, het item ‘verhaal van je opa en oma’ en krijg je de gelegenheid om een verhaal dat je erg dierbaar is met ons te delen. Ook kun je via een gratis presentatie of rondleiding kennismaken met de bijzondere locatie waar we de bijeenkomst organiseren. De bijeenkomsten die nu al op de planning staan zijn:

Aanmelden gewenst

Als je je vooraf aanmeldt via een mailtje naar opaenoma@goudvanbrabant.nl, met je naam en de bijeenkomst waar je je voor aanmeldt, kunnen we rekening houden met je komst en zetten we een kop koffie of thee met iets lekkers voor je klaar. Mocht je niet kunnen maar wel een verhaal hebben, laat het ons weten via een mail naar opaenoma@goudvanbrabant.nl, dan gaan we kijken of we naar jou toe kunnen komen!

Ben je verhinderd?

Mocht je niet kunnen maar wel een verhaal hebben, laat het ons weten via een mail naar opaenoma@goudvanbrabant.nl, dan gaan we kijken of we naar jou toe kunnen komen! meer informatie vind je op bron:https://goudvanbrabant.nl/meld-je-aan-voor-onze-bijeenkomsten/

    Goud van Brabant - Oudere Brabanders gezocht! Deze video is gemaakt in opdracht van de provincie Noord-Brabant, in het kader van Goud van Brabant.


«   »