overloon nieuws

Home » Nieuws » 2H: Kan SSS'18 muur van Vianen Vooruit slopen? Voet: 'Uit zijn we nog ongeslagen'

2H: Kan SSS'18 muur van Vianen Vooruit slopen? Voet: 'Uit zijn we nog ongeslagen'

Gepubliceerd op 14 maart 2019 om 19:53

Leuke ontwikkelingen in de tweede klasse H. Inmiddels begonnen aan periode-3 waar pas één wedstrijd gespeeld is. SSS'18 is kansrijk leider in de onvoltooide periode-2. Veel regen op het moment van schrijven van dit artikel. Nog twaalf speeldagen (inclusief paaszaterdag en paasmaandag) tot en met 26 mei. Dit houdt in dat alle verloven bij Sportclub Irene, DAW en Venhorst zijn ingetrokken.

Door: Peter Kuijpers

Vianen Vooruit zit qua wedstrijden wat ruimer in het vel. De club die géén kunstgras veld heeft noteert al zeventien wedstrijden achter haar naam. De club uit de Koekbakse straat is samen met Real Lunet het team met de meest gespeelde wedstrijden. Vianen Vooruit is al acht wedstrijden ongeslagen waarbij we bij de meest recentste nederlaag de datum van 25 november noteren waar er thuis met 1-2 van Berghem Sport werd verloren. Zondag de clash van de meest scorende ploeg: SSS18 met 42 goals tegen de minst gepasseerde defensie uit 2H: Vianen Vooruit waar keeper Remco Loeffen de bal slechts 17 maal uit het net behoefde te halen. Toegegeven dat het slechts cijfers zijn, maar we wilden ze u niet onthouden. Trainer Niels Voet wist Kliksport nog te melden dat zijn team op verplaatsing nog zonder nederlaag is.

Ruud Vermeer

SSS18BSVLimburgia17-1-3.jpgSSS'18 gaat als de bekende speer. Met de meest scorende voorhoede (42) uit 2H kan je als trainer alleen maar je handen fijn nijpen. Zondag komt Vianen Vooruit naar Overloon waar de club volgens trainer Ruud Vermeer nog wat goed te maken heeft. Vermeer: "Aanstaande weekend hebben we inderdaad nog iets goed te maken tegen Vianen Vooruit. Samen met de wedstrijd uit in Vinkel en uit bij Emplina een van onze mindere wedstrijden dit seizoen. Deze week op de trainingen even de balans opmaken voor wat betreft de fitheid van de groep. Maar dat zal waarschijnlijk weer goed komen. Daarnaast benieuwd hoe de weergoden ons gezind zijn. Er is weer een reële kans dat we moeten uitwijken naar het kunstgras als ik de voorspellingen mag geloven. Vianen doet het zeer goed dit seizoen. Er staat een hecht collectief die goed georganiseerd voetballen. Ze staan niet voor niets zo hoog op de ranglijst. Daarnaast winnen ze ook van Venray voor de beker bijvoorbeeld. Dat betekent toch dat ze behoorlijk wat kwaliteiten in huis hebben in mijn ogen. Desondanks gaan we zondag vol voor de drie punten. We hopen op 31 maart of 4 april de 2e periode binnen te halen en gaan van week tot week kijken of we de koppositie kunnen vasthouden. lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/voetbal/149842/2h-kan-sss-18-muur-van-vianen-vooruit-slopen-voet-uit-zijn-we-nog-ongeslagen-


«   »