Home » Nieuws » SSS’18 verliest onterecht van Heeswijk

SSS’18 verliest onterecht van Heeswijk

Gepubliceerd op 24 maart 2019 om 20:38

Bij een heerlijk zonnetje en weinig wind was het een uitstekende middag om 3 punten aan je totaal toe te voegen. SSS’18 was duidelijk de betere ploeg, wist zich veel kansen te creëren en in de 11e minuut was het al raak. Koen Verlinden was er de maker van maar op advies van de grensrechter besloot de scheidsrechter het doelpunt af te keuren!

Twee minuten later was er weer een goede aanval van SSS’18. Het resulteerde in een goede voorzet van Frank Hendriks op wederom Koen Verlinden,die hard op doel schoot maar deze pegel ging over het doel. In de 19e minuut wist de uitstekende keeper Niek van Zutphen weereen schot van Koen Verlinden in de linker benedenhoek weg te tikken. Het was tekenend voor het verloop van de eerste helft maar helaas werd er niet gescoord.

In de 2e helft moest Frank Hendriks plaats maken voor Burak Tastan, die in het begin van de tweede helft ook al bijna tot scoren kwam, maar ook die mogelijkheid werd ongedaan gemaakt. SSS’18 bleef de aanvallende ploeg, maar ondanks de inderdaad talrijke kansen wist SSS’18 niet tot scoren te komen. Wanneer je zelf niet scoort blijft de tegenstander in een betere afloop geloven en de energie werd alsmaar groter en de gretigheid SSS’18 het spelen onmogelijk te maken was duidelijk aan de winnende hand. Toch bleven er kansen komen en de eerlijkheid gebied dat ook Thomas Massop af en toe handelend op moest treden. Zeker toen hij oog in oog kwam met een Heeswijkse aanvaller.

De wedstrijd was gelopen en het scoringsbord liet de 90 minuten al zien. Heeswijk probeerde het nog een keer. Er kwam een aanval over rechts. De bal werd laag voorgeplaatst. Een speler stapte over de bal waardoor Danny Aarts in een vrije schietpositie kwam en hij verschalkte iedereen en zijn inzet verdween in de rechterbenedenhoek in het doel:1-0.Waar we bang voor waren, was uiteindelijk toch gebeurd!

SSS’18 kreeg nog wel enkele kansen, maar gescoord werd er niet meer en de nederlaag was een feit. Gelukkig won Volharding van nr.2 Helvoirt waardoor de teleurstelling iets beter te hebben was.https://www.sss18.nl/  https://www.facebook.com/rkvvsss18

 


«   »