overloon nieuws

Home » Nieuws » Overloon stem op mij

Overloon stem op mij

Gepubliceerd op 25 maart 2019 om 22:36

Hallo, ik Niki Graat doe mee aan de sponsoractie bij ViaSana voor Ponyclub De Bosruiterkes.Om kans te maken op een donatie voor onze club heb ik heeeel veeeeeeeel stemmen nodig.

ik ben Niki Graat 15 jaar en lid van Ponyclub de Bosruiterkes.

Toen ik onverklaarbare hevige pijn in mijn rechterheup kreeg was ik bang dat ik zou moeten stoppen. 
Kwam bij drs. R. Eijdems terecht die eerst goed naar mijn klachten luisterde en na onderzoek en foto’s gelukkig geen afwijkingen constateerde. De pijn die ik het cijfer 9 gaf is echt heel erg. Intern werd ik doorverwezen naar Michel Scheenloop, fysiotherapeut. Ook hij luisterde goed en constateerde dat mijn bekken scheef stond, wat tijdens het ponyrijden de spieren kan doen verkrampen. Na behandeld te zijn merkte ik dat ook de kracht in mijn rechterbeen weer terug was die ik nodig heb om mijn pony zijn oefeningen goed te laten doen. Soms gaat het weer mis en heb ik hulp nodig.

Gelukkig kan ik mijn hobby blijven uitoefenen dankzij de goede zorgen en expertise van het team ViaSana. Bedankt.Vind jij dat het verhaal van Niki een sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Niki Graat stem via onderstaande link. Vergeet niet om je stem te bevestigen via de mail.


«   »