overloon nieuws

Home » Nieuws » Enorme hoeveelheid troep gedumpt in bos

Enorme hoeveelheid troep gedumpt in bos

Gepubliceerd op 12 april 2019 om 13:22

Overloon - Bijna geen dag zonder afvaldumping.Het is even treurig als op 12 april was het weer raak in Overloon Een voorbijganger die onderweg was naar zijn werk vond over een afstand van 100 meter vuilniszakken, een tv, speelgoed tractor en ander afval.

Dit is aan de Sambeeksedijk richting Pompstation naar de Mullemsedijk in Overloon. Een half jaar geleden was het op deze plek ook al raak

AfvalaangetroffenindeLonsebossen--5-2.jpg

Misschien kunnen getuigen vertellen van wie dit afval afkomstig is? hopen dat getuigen mogelijk iets gezien hebben of weten waar dit afval vandaan komt.Getuigen kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie; 0900-8844.U kunt iets melden zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 (gratis). U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kunt u helpen om uw omgeving veiliger te maken.

Melding openbare ruimte

De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn.

Ziet u iets dat stuk is of opgeruimd moet worden? Of dat er sprake is van criminaliteit of hennepteelt? Dan doet u een melding hiervan bij de gemeente. De gemeente probeert er dan zo snel mogelijk iets aan te doen.

Tip: Gebruik de MijnGemeente app om snel een melding via uw smartphone te doen. MijnGemeente app  Melding via website

Sambeeksedijk richting Pompstation naar de Mullemsedijk in Overloon huishoudelijk afval aangetroffen.


«   »