overloon nieuws

Home » Nieuws » Carpoolen is snel voorbij voor Koen Verlinden, maar de rivaliteit blijft

Carpoolen is snel voorbij voor Koen Verlinden, maar de rivaliteit blijft

Gepubliceerd op 19 april 2019 om 19:53

OVERLOON - Zijn laatste derby moet de start zijn van het droomafscheid. Koen Verlinden (28) wil SSS’18 in de zomer verlaten met de titel in de tweede klasse H.

19-04-19, 14:49 Laatste update: 16:03 Bron: De Gelderlander 

ia zijn kaartgroep en FIFA-vrienden zal de band met SSS’18 blijven bestaan. Het toepen, gamen of gewoon plat ouwehoeren met Wout Janssen, Bas Joosten en Stan Venhuizen geldt voor Koen Verlinden als ‘de opbrengst’ van zes jaar Overloon.Zijn carpoolmaten Frits Lucassen en Koen Voesten moeten het straks met z’n tweeën doen. Voor Verlinden zijn de gezamenlijke autoritjes naar de Brabantse tweedeklasser volgend seizoen voorbij.

Hij pakt dan namelijk de fiets, zoals hij de afgelopen jaren met enkele teamgenoten van SSS op zonnige dagen ook al eens deed. Alleen straks gaat hij in z’n eentje op pad, door weer en wind. Niet naar sportpark De Raay maar naar De Wieën, het complex van eersteklasser Venray. Zijn rentree bij de club uit zijn woonplaats maakt hem sentimenteel. ,,Ik heb zoveel nieuwe vrienden gemaakt bij SSS, jongens die ik vaker zie dan mijn maten van vroeger. Ik hoop ze straks ook veel te blijven zien”, zegt de ­aanvaller.

SSS is voor Verlinden als thuis. ,,Het is de gezelligheid naast het voetbal, het verenigingsgevoel. Iedereen blijft na afloop hangen, niet alles draait om de wedstrijd. Die derde helft kan ook echt lang duren, zoals na de eerste periodetitel dit jaar. Die prijs hebben we gevierd met onze vaste supporters en spelers van lagere teams. Dan ben ik rustig, maar anderen staan zelfs te dansen op tafels. De leiding was er toen ‘het slechtst’ aan toe, geweldig.”

Afscheid met de titel

periode bij SSS vervolmaken. ,,Ik ben in 2015 gepromoveerd met de club, maar hoop dat mijn échte hoogtepunt nog moet komen”, verwijst Verlinden naar de titelstrijd in de tweede klasse H. lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/carpoolen-is-snel-voorbij-voor-koen-verlinden-maar-de-rivaliteit-blijft~ab3faa4e/


«   »