overloon nieuws

Home » Nieuws » Frühshoppen

Frühshoppen

Gepubliceerd op 30 april 2019 om 19:12

Inmiddels een jaarlijkse traditie - Frühshoppen in Ontmoetingspunt t Helder op een zondagochtend in mei! (foto Freunde Echo)

Op zondagmorgen 19 mei kunt u gezellig komen luisteren naar de Moravische klanken van blaaskapel Freunde Echo uit Overloon. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden om, indien het weer het toelaat, een buiten optreden te verzorgen aan de Helderseweg nr.31 in Overloon. Ontmoetingspunt ‘t Helder is een prachtige locatie voor dit Frühshoppen en op de beschermde binnenplaats is het dan goed toeven. U kunt dan genieten van een kopje koffie, thee of iets anders en daarbij gezellig buurten of gewoon luisteren naar de prachtige volksmuziek. Freunde Echo is al jaren een graag geziene muzikale gast op ’t Helder en dat is ook duidelijk te merken aan de bezoekersaantallen die ieder jaar nog stijgen.

Dit buiten optreden is voor iedereen gratis toegankelijk, dus waarom ook niet even de fiets op of wandelend een bezoekje komen brengen? De familie  Van den Munckhof zal u, samen met de muzikanten van FreundeEcho, verwelkomen en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Bij slecht weer wordt het Frühshoppen naar binnen verplaatst, maar we gaan natuurlijk voor een zonnige zondag.

Graag tot ziens op zondag 19 mei!

Aanvang: 11.00 uur

Locatie: Ontmoetingspunt t Helder, Helderseweg 31 Overloon

Meer informative: www.blaaskapel.nl of www.helder-overloon.com


«   »